Träningsvärk..

Märks att man inte ridit på ett tag..kan ju för fan knappt gå idag ;) Har nu klvit upp tiidigt 2dar i rad å tagit ett morgonridpass..det ABSOLUT bästa sättet att starta upp sin dag på..rekommenderar det verkligen!( Om man har tillgång till häst då...eller annat substitut ;)

Skulle Lunchat med min kära Johanna idag men hon var tvungen att springa på möte å mitt möte blev däremot inställt pga sjukdom så man har inte kommit nånstans med B-uppsatsen idag HELLER! tytpish!
En annan sak som oxå e ganska typish är att min vita månad skulle sluta nu på onsdag (valborg)..men näää..då går jag å får inflammation i min rotfyllda tand å måste gå på penicillin i 10 dar..Segt värre..menmen, bara ja slipper det onda sen så. Får hitta på nåt nyktert å städat med my sweetie istället.

Nä nu ska ja vila ögonen nån halvtimme å sen städa lite innan Spexövningen..





Får inte gå å lägga mig!!

Måste försöka hålla ögonen öppna åtminstonde en halvtimme till för an annars hinner håret inte torka överhuvudtaget å följden blir att det står åt 15 olika håll imorgon bitti...hårfön någon?? Måste lära mig å planera min tid!!

Släpte ihop Beauty med dom andra pållarna idag å de gick fint.. han såg väldigt nöjd ut att få ha bytt en upptrampad liten hage utan kompisar till en grön äng med massa vänner =) Ska försöka få tag på en hovslagare imon med för galenpannan lyckades ju slå av sig en sko I TRANSPORTEN!! Han tyckte INTE om att åka i den..inte alls

Å tack Alfred för du va så gullig å hjälpte till att köra!!*tacktacktack* NU tänker ja absolut krypa isäng..

NattiNatti!
Ps. Är det nån som har ett förslag på hur man motiverar sig själv till att börja på sin uppsats så e de välkommet..

Bränd!

Både i och utanpå huvet ;)
Ska aldrig mer glömma solkräm när jag ska spendera dagen på ett kalhygge i stekande sol...händer ju dock inte jätteofta. men igår hände det. Var å hälsade på micke å jessi å barnen i Blekinge. Jättemysigt å skönt med lite miljöombyte å frisk luft å hästlukt istället för dammiga böcker.. Dom driver nämligen ett skogsföretag där allt sköts med häst, för att spara på naturen och inte förstöra den natur vi har kvar =)
titta in på :
http://www.franssonshastoskog.dinstudio.se/

Idag har vi startat upp B-uppsatsen å försökt formulera frågeställning å syftet med det hela samt hittat en del böcker att gå igenom..så nu har man å göra igen. Tycker dock att jobbet kan behöva mig lite mer denna månaden för lite extra cash är välkommet nu när pållen ska komma på lördag!*längtar*

Nä nu ska jag slöa nårra minuter å sen sätta igång med disken*suck*

Kärlek 

!      Sötaste Julia, som jag är fadder och till =)

Vååååååååår!

Äntligen lite sol å värme..eller sol iallafall..Idag har det inte hänt ett skit..vaknade kl 2 (!!) å knatade en runda me vovve som förmodligen måste varit JÄTTEkissnödig..stackarn! Sen åkte ja ner till stan å fikade (frukost för mig) med Veronica å satt på uteserveringen vid Trendie å låssades att de va jättevarmt tills vi frös halvt ihjäl å bestämde oss för att röra lite på fläsket.

SEn gick vi å luktade på dyra parfymer å dyra ostar..(ostarna luktade mindre gott) tills de va dax föross att skiljas åt...Tog bussen till campus för å våldgästa min bästa Linda som satt framför Americas funniest homevideos å glodde..sen tog det slut å världen blev tråkig igen.. Linda kom  då på att hon inte ätit nåt ordentligt men att hon inte ägde nån mat å inga pengar(studentlivets baksidor). Kom då med den brilljanta iden å att panta alla hennes flaskor. Sagt å gjort..promenad till kvantum..mötte Jenny å hennes bebis ebbe på vägen..första gången jag såg honom förutom på foto å han va sååååå sööööt!
kom till slut fram till kvantum å pantade till oss 30nåntingkronor å handlade god å näringsrik micromat för de ;)

Sitter nu hemma igen å ska snart kolla på 100 höjdare..sen försöka vända tillbaka dygnet...

take care!!

En lite halvdålig bild på Beauty =)

                                           image27

Förvirrad fredag..

Jaa.. Vad som skulle ske denna dag har varit oklart ganska länge känner jag..men nu vet jag tydligen iaf..
FÖRST så var det meningen att jag skulle Följa med Elind till djursjukhuset med sin häst..men sen skulle inte hästen dit iaf..då tänkte jag ha midag å ta de lugnt-kväll..SEN tänkte jag att då kan ju En Kompis komma ner =) MEN då hade jag i min förvirring inte koll på att ÄNNU EN kompis hade planer på att komma ner å Henne har ja inte träffat på år å dar så de skulle ju faktiskt vara ytterst trevligt! Så nu är det bestämt!

Elin(inte Elind då) utan min ANDRA Elin, kommer hit =) Sen vad vi hittar på har ja inte en aaaning om däremot..

Å förresten..Beauty gick igenom veterinärbesiktningen så den 3e maj blir jag med häst igen =P

Ha de gott!

Ett tag sen nu..



Är ju faktiskt skitkass på å uppdatera den här bloggen! *skäms en aning* Iaf så händer de ju inte speciellt mycket i mitt liv just nu de knallar på som vanligt...Försöker stappla mig fram så gott de går.. Kan inte fatta att det snart är ett år sedan min älskade gick bort..ibland känns det som det var förra veckan..men det går upp och ner.

Just nu sitter jag och väntar otåligt på besked om min kommande foderhäst har gått igenom veterinärbes...Vill veta NUUUUU!! Skulle va jävligt jobbigt om han inte gjorde de..då får man börja leta IGEN *suck* Har iaf insett att jag behöver mitt hästande för att må bra i kropp å själ, kosta vad de kosta vill..får helt enkelt extrajobba mer..

Å skickat in exa 2 har ja gjort med..nu e de bara B-uppsatsen kvar denna terminen..eller..bara å bara..

Borde dessutom städa..å diska..blääh..fastnar så lätt  i datorn istället..sitter så skönt här å min lilla gris till hund är fotvärmare...

Nä..Ida..ta tag i dej själv!!          

RSS 2.0