Examen...

Snart händer det. Snart ska jag lämna mitt trygga invanda campus-liv och bege mig ut i verkligheten.Ja, jag har ju varit där förr men det var ju några år se nu. Men jag ser fram emot det. Ser fram emot många saker just nu....

1. Julafton...å inte bara för att det är just julafton ;)
2. 7e januari, för då börjar jag jobbaaaaa
=) Fick jobb efter min första intervju ,på en förskola i Hörby som verkar toppenbra!
3. Slutet av januari, då kommer min pålle äntligen ner till mig!
4. Ny lägenhet där man få plats att vända sig, kan man ju unna sig när man har en fastlön =) Kan ju   dessutom inte bo kvar på campus i all evighet..Ska bara få tag i nåt bra med..

I förrgår var det Klimax på kåren och sista kåren för mig (som student iaf) men jag hann aldrig dit. Var hos veterinären i Höör med min lilla häst å hans kompis samma dag, och det drog ut på tiden att kapa kulorna på dom stackars små =( Men nu är det gjort iaf, så man slipper det omöjliga med att hitta stallplats åten unghingst...



Så här vild och galen var han INNAN han fick lugnande....och när han fick lugnande så RAMLADE han..lille vännen...veterinären hade bara varit med om det en gång inan, på en åsna..hmm har han inte ganska långa öron ;)

Nu har vintern kommit även till skåne! Jag hatar vinter..vanligtvis. I markaryd var det alldeles vitt på marken, solen tittade fram och det var helt vindstilla...lovely!! Kom hem igen, här var det förvisso ganska vitt men det blåste kallt å det var isigt på marken..ush...inte tycka om skånevinter!!
Tog lite bilder precis i gränslandet skåne/småland...




RSS 2.0