En hysterisk helg..

Påskhelgens bravader avklarade. Började med att styra min kosa mot mitt kära Växjö på långfredagen för att spendera en stund med min kära Cain (Vilket var lätt den bästa stunden på hela helgen). Söta vännerna K.A å Linda körde upp mig - tacktacktack!!

Cain å Olle såg till att jag fick lite God mat och vin att grunda inför kvällen med och vi spenderade några timmar med att prata skit, äta glass å sola lite =) Gud vad jag har saknat det! Vill att hon ska bo här bredvid mig så vi kan göra det varje daaag! Like the old days...


Kvällen spenderades i med gamla och nya bekantskaper och tog även en sväng till Oléo. Känns som det var 100 år sen man var där..18-års dessutom men träffade trots det på ett par kända ansikten från förr =) Vissa som inte ändrats alls..andra mycket..


Vaknade och fick ganska direkt ta mig till tåget..Återigen ville jag bara stanna, ta en stor kaffe med cain å gå igenom gårdagskvällen och rensa huvudet..Saknar dig vännen..like hell! Men som sagt så gick tåget och det var dags för mig att dra hemåt för att åka vidare till Åhus och övernattning där då jag å Johanna började jobba där tidigt på söndan..

Trötta om as på söndan men hade en iktigt rolig och flummig Jobbdag. It never gets boring with Johanna! Tillochmed bre 600 mackor och skura golv blir kul =)


Idag har man haft en välförtjänt vilodag, lunch med Johanna på stan, nu lite häng i soffan och sen stall och lite plugg..


Ha de gott alla! <3


Påsken tog hårt..


RSS 2.0