Mitt liv just nu..

Består helt av jobb! (känns de som iaf) Men idag mår jag inge vidare alls så idag blir det inget me de... Haft konstiga drömmar inatt oxå..lite jobbigt. Det har väl varit lite halvjobbigt nu runt 1-årsdagen sedan Robin gick bort..man skjuter det åt sidan på dagarna men då jagar det en på nätterna istället...What to do? =(

Nu försökte jag ladda upp en bild här men de gick ju fan inte...skitdator! Eller så e de denhär sidans fel..har faktiskt inte varit så dålig på att uppdatera som man kan tro...näädå..jag har minsann skrivit minst 2 inlägg iaf..som när jag ska publicera bara har försvunnit pga datorn...å vem fan orkar skriva om alltihop?? Så nu hoppas ja inte att det händer igen..

Dåligt på Tv med..Rachel Rae måste vara det sämsta hittills..tillåmed Ellen e ju bättre..nä tacka vet ja Oprah..hon kan sina grejjer hon ;)

Skulle då eventuellt åkt till Öland i helgen men min lille far ska åka hem därifrån på lördag redan så vi får hoppa över det...försöker komma på nåt bra substitut i helgen eftersom de ska bli tokbra väder å de e de enda lediga dagarna ja har i sommar i princip..känns ju dumt å inte göra nåt då..dessutom kommer lönen imon..inte mycke över på den när allt e betalt men man måste ju få leva lite ;)

take care now!

None

RSS 2.0