har tradit å borde plugga...



Min kvinnliga sida:

[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[x  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om någon klädaffärs val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 22 poäng


Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[  ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x ] Läst ett nummer av slitz?
[  ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard eller Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar? (eeeeh...hur ofta besöker man en??!)
[x] Lagat någonting på egen hand?
[  ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x ] Tävlat i att dricka öl?


Totalt
: 14 poäng


Slut på rubriklagret..

Haha kan inte låta bli att skratta lite åt dom där fåniga annonserna som dyker upp på ens blogg. Idag samsas reklam för panikångesthjälp och "köp din häst på tradera. från en krona". Sammanfattning av min blogg liksom ;P

Idag ville jag dock inte sälja min häst för en krona, idag var han värd massor! Så skönt å komma ut till stallet å pyssla =) Mockning är min meditation.


Killen var dock lite fjantig i paddocken men vilken häst är inte det när det typ stormar ute å det flyger omkring diverse saker å allt låter konstigt runtomkring.. första stunden gick ättebra men som vanligt var det svårt för honom att slappna av när han väl jagat upp sig så jag skrittade av honom genom att gå bredvid...lugnast så ;) PÅ lördag ska killen få löshoppa =Pdet ska bli intressant! tror aldrig han sett ett hinder..

Imorgon är det skola igen..heeela dan. Sen ska jag och caroline sätta oss med opponeringen som ska göras på fredag oxå. SEgt.


Academic (jobbet) har ringt som tokar efter mig. Har förklarat samma sak 3 ggr för dom...Jag kan bara TORSDAG denna veckan. Ändå ringer dom igen *suck*. men man ska väl va glad att man har ett jobb nu när det är dåliga tider å allt..även om det inte är det mest inspirerande jobbet. För dom som inte vet går mitt ut på att sätta upp mediciner å andra apoteksvaror på olika hyllor. Ibland måste jag även byta hylla på dem. Thats it ;P Dock brukar handdatorn jävlas så det blir lite invecklat iaf ;)


Nu är min stackars dator så varm så den börjar snart brinna befarar jag. Bäst å stänga av...

Kisses to you out there!


Mitt i natta...

Jaha...då har även denna helgen sprungit förbi. Eller har jag sprungit förbi den.. Man hinner ju inte hälften så mycket som man planerar! Men det har iaf hunnits med lite phest hos Linda, Grand, lite ridning och väldigt lite sömn samt ett migränanfall. Så den har varit ok men inte mer.


Beauty har varit jätteduktig när jag ridit i helgen. Ridbanan fungerade för en gångs skull nu när det hade tinat i marken så vi kunde jobba en liten stund =) Dock har jag ALDRIG sett en skitigare häst i hela mitt liv än Beauty (möjligen Incanto då) i lördags. Det täcket kommer aldrig gå att få rent. Bara att göra rent hästen tog en halv evighet. Sen såg jag ut som han gjorde innan ;) Väl ute på ridbanan jobbade vi mest i skritt då han har stått ett tag..några små travsekvenser blev de å då va han så lycklig att han mer än gärna vill bralla iväg ordentligt ;P Skötte sig dock ända tills jag skulle skritta av. Då kommer Gellbergs skåpbil på gårdsplanen å de e ju SKITFARLIGT!! Då studsade lille hästen lite;) Satt ju kvar iaf .. Men sen e de lögn i helvete att få honom att slappna av igen så vi taktade runt en bra stund..

Förfesten hos Linda igår var jättetrevlig. Helgens höjdpunkt. Goa människor å nostalgimusik =) Utgången efter va väl sådär...förfesterna är ju alltid roligast så..

Nu borde jag iaf sova (och inte titta på hemsökta hus för då går det INTE...ganska kasst program btw). Heldag i skolan imorgon. Måste ringa intagningen igen imorgon å kolla varför Jag FORTFARANDE inte står med på grupplistorna till kurserna som börjar om nån vecka. sega är dom! Har redan ringt å undrat 2 ggr.."ja jo men du ska stå med här det är bara inte uppdaterat än. de kommer närsom" sa dom....I början av december!


Måste verkligen försöka byta bort min lördagmorgon i stallet oxå..ska på examen på fredan..i Eslöv typ. Det blir väldigt jobbigt för att ta mig fram å tebax..jaja får se hur de går.

Sova var det ja...


Natti!


Arbetet inlämnat, stallet å mitt trasiga psyke ;)


Äntligen klar! Jag och Caroline har nu lämnat in vår ultimata uppsats om andraspråksutveckling. Vi hoppas på ett G iaf ;) Är nog inte det mest genomarbetade jag lämnat in men på 20 sidor svammel borde det ju finnas NÅT bra åtminstone ;P

Gulligt av folk som frågar hur det är för att jag skrev gårdagens inlägg...men det funkar ju inte riktigt så att jag är ledsen en dag å inte en annan. Det är ju där hela tiden. Så man behöver inte undra igentligen. Kan ju säga att det är alltid där. konstant. Det känns lite som att folk tycker jättesynd om en såfort man pratar om det. Därför låter jag bli. Men saken är den att jag pratar oftast inte för att jag känner mig ledsen. Jag pratar för att minnas. För att inte minnena, varken bra eller dåliga, ska glömmas bort och försvinna. Det kan jag annars bli hemskt rädd för att dom ska göra...
Samtidigt så pratar jag också i själv-terapeutiskt syfte. Jag mår bra av det. Det blir lite omvänt då när folk börjar tycka synd om mig när jag börjar må bättre och därför pratar...inveckat men äh..ni fattar ;)

Och så är det även med skrivandet. micha har så rätt. Det är BRA att jag skriver. Så nu ska jag göra det. Mer. Och framförallt för min egen skull. Och om nån vill intressera sig för att läsa det är det ju trevligt =)


Nu är det iallafall dax för stallet snart. Fick tag i hovslagaren igår men han kunde inte komma förrän onsdag så lille häst får va utan sko ett tag till...


Sen blir det bowling med Linda, Lojsan, Patrik, Elias, Markus mfl. ska bli riktigt trevligt =)

puss!


Ältar loss...

Kommer att älta här....så slipper folk tappa öronen av allt pratande...

Har förträngt så mycket...bara hoppat över tankarna så fort dom kommit upp...tvingat bort dom och ersatt dom med nåt rosa fluffigt.

Det håller inte i längden. Fattar ju vemsomhelst. Bara vägrar inse.

Tvingade mig att gå in på SPES (suicid prevention och efterlevandestöd) hemsida idag iallafall. Det sög rätt hårt.

Läste lite om mina faser och hur man reagerar efter konstens alla regler- efter vad böcker, psykologer å läkare säger..



"Bortträngning: Svåra och oacceptabla känslor stoppas undan

i det omedvetna hos individen-" Jotack. Skulle vilja beställa Enklast möjliga väg till lycka tack! Funkar sådär. Bubblan spricker titt som tätt. Då blir det grava minnesluckor och man ligger som en liten hög och bara skriker....

"Isolering: Den svåra händelsen isoleras bort från känslorna,

en person kan berätta tekniskt och sakligt och något svårt

som begravning dödsbesked osv."- Jepp. Låter som en maskin när jag väl drar igång. Vet inte hur många gånger man har rabblat skiten. igen å igen å igen...Det är fortfarande inte mig jag pratar om. Nej det är nån annan det har hänt. är fortf övertygad.*förnekar*"

nyorienteringsfasen. Denna fas

har inget avslut. Vi lever med händelsen som ett sår inom oss,

men såret och förlusten behöver inte vara ett hinder i livet.

Vi försöker att leva med förlusten och många beskriver att

"inget ont som inte har något gott med sig". Det är svårt att

förstå att det går att leva vidare trots att någon nära har tagit

sitt liv. Men det går."mmm för det låter ju jävligt hoppfullt när det står att fasen aldrig går över.*suck* Blir sur å bitter för att jag måste leva med ett sår. Fan då!!

ja...inte jättekul Ida Idag...sorry...Imon plockar jag fram det rosa fluffet igen.

Godnatt Allihop!

Kärlek.


RSS 2.0