FÖRVIRRANDE BUSSCHAUFFÖRER...

Hur vill dom att man ska beté sig egentligen?! För ett tag sen skulle jag åka mellan Lomma och Lund vid halv 6 tiden på morgonen. Tänkte för mig själv när jag stod och väntade på bussen att nu sk jag va riktigt trevlig såhär på morgonen så busschauffören får en bra start på dagen =)

Men icke - Kag kliver på, kvittrar ett glatt "God morgon" och vad händer sen?

-JO! jag får en UTSKÄLLNING för att jag bara har en hundralapp att betala med! (ska dom inte kunna ta dom liksom) och jag svarar då fortf lika trevligt och glatt att det är svårt att få ut nåt annat ur automaten. Busschauffören kontrar då med ett spydigt "Du har väl inte varit där nu på morgonen?!"...Eh nä men kvällen innan...

Nån vecka efter ska jag åka buss i stan (Kristianstad) och kliver på bussen,stannar och visar min biljett med övergång eftersom de bara brukar stressat och irriterat vinka förbi en om man säger nåt.

MEN..då får jag en utskällning förDET oxå! bla bla..."Man hälsar väl på folk!!..blabla...

HUR FAN SKA MAN GÖRA DÅ?

Busschaufförer å andra med sociala yrken borde ha vissa stadgar för hur man beter sig! Inte f.n skällde jag ut kunder när jag arbetade inom handel (även om jag ville ibland). Nej..lämna ditt dåliga humör hemma och låt det inte gå ut över andra! Eller gör som jag-skaffa en blogg å gnäll på allt du irriterar dig på! Tror knappast det gynnar kollektivtrafiken eller vad du nu arbetar inom om du är otrevlig...


Jaja..nu har ja skrivit av mig..ska ut me hund å sen stallet å sist men inte minst middag/förfest med flickorna sen kåren =)

Take care!


RSS 2.0