Äntligen jullov!

Mår sjukt bra idag =) Var väldigt länge sen ja kände mig såhär glad faktiskt...
Lite vemodigt börjar det dock att kännas att inte va hemma me pappa på julafton.. men man ska ju inte klaga..ska inte bli helt fel med lite sol å värme heller =)Skulle åkt hem till La Familia idag men de va ingen som va hemma förrän ikväl så de kändes lite för stressat....får ta det när jag kommit hem..har på känn att jag behöver julklappspengarna bättre EFTER jag kommit hem ;)

Måste packa lite..kommer glömma hälften som alltid...

Nä nu ska jag klä mig lite anständigt å åka ner te stan å inhandla mobilladdare å hundmat!

Kisses!

Lite trött å bakis..

men man får väl skylla sig själv antar jag ;) Var en ganska trevlig kväll igår, men lite konstig...eller...jag var på ett underligt bitch-humör lite till och från och de flesta på festen blev lite väl fulla..har lite ångest idag faktiskt..

Men nu ska jag klä mig lite mer anständigt och åka ut till praktikplatsen för å kolla på barnens Lucia, ska bli mysigt och piggar säkerligen upp stämningen =)

Sankta Luuciaaaa sanktaaaaaaaa Luciiaaaaaaaaaa!!!!*skrålar falskt*

PluggPluggPlugg

..borde jag ju göra iaf..men e redan så jävla less på det..efter endast 2 timmars skrivande...får nog räkna med att sitta typ 4 timmar MINST imorgon oxå. Ska ju bort hela helgen så då hinner jag ju inte. Först ska ja till älskade Robins grav och sedan hem till hans mamma och bror å gå på musikal med dom. Blir nog att jag sover där med. Är både skönt å jobbigt på samma gång att vara där. Dom är så mycket Robin för mig men samtidigt är det sjukt jobbigt att vara i huset, sitta i soffan, dusha , äta frukost, laga mat och definitivt sova utan honom..ja ALLT som påminner om honom..

Sen på lördag ska jag asa mig in till Malmö å träffa Emma dearest å ta mig en öl eller 2 med henne..eller ja..Emma tar nog 15 om ja känner henne rätt ;)

Sen är det hem å plugga en dag till som gäller, rapporten ska va inne på mån kl 4...å jag ligger liite efter i planeringen, men jag har iaf varit GANSKA efftektiv idag ;)
I övrigt så har vi haft didaktikprov idag..kändes mest som att jag ordbajsade men de kan ju funka ibland, sen gitarrexamination som inte va så himla komplicerad förutom att Adnan gastade på rätt falskt i mitt vänstra öra (=   (sorry Adnan, jag tycker om dig ändå)
Sen va jag å Johanna å tryckte i oss kopiösa mängder kinamat tills vi fick nog å rullade ut till Åhlens för å glo på diverse meningslösa julprylar som ändå inte e så nödvändiga för min del för JA DRAR JU TILL TENERIFFA över jul =)...Om någon skulle råkat ha missat de...men var ju tvungen att inhandla lite glitter till mig å Linda för Lussevaka imorgon...


Hugs & Kisses!!


RSS 2.0